Huurvoorwaarden, prijzen en faciliteiten zaalhuur

Groepsruimtes: 

Er zijn twee lesruimten/groepsruimtes en één kantoor-/praktijkruimte beschikbaar voor huur. De zalen kenmerken zich door licht, privacy en rust. Het zijn:

  • Zaalruimte 1 (ca. 105 m²),
  • Zaalruimte 2 (ca. 91 m²)
  • Praktijkruimte 1 (ca. 12 m²). Deze ruimte is uitermate geschikt voor individuele behandelingen/ gesprekken of als kantoor.

Alle ruimtes zijn voorzien van infraroodverwarming. Er is draadloos internet aanwezig. Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van microfoon / geluidsversterker tegen bijbetaling.

Overige voorzieningen en ruimtes:

Er is een wachtruimte, een hal en een ruime gang met twee keukenunits.
De linker unit is speciaal voor koffie gebruik. De rechter is voor thee gebruik. De linker keuken is voorzien van luxe koffiemachine, vaatwasser en koelkast. De rechter keuken heeft een direct-heet-water Grohe warmwaterkraan, twee theezet units, (thermos) kannen en een vaatwasser.
Er zijn 2 toiletten aanwezig.

Catering arrangenten:

Catering arrangementen (lunch/eenvoudig diner) zijn via Verhuurleslocatie-Nijmegen in combinatie met huur af te spreken tegen aantrekkelijke tarieven. Wij denken graag met u mee en adviseren u over de mogelijkheden.

Bereikbaarheid en parkeren:

Verhuurleslocatie-Nijmegen van Ortho Linea ligt centraal in Nijmegen en is via uitvalswegen gemakkelijk te bereiken. Openbaar vervoer (bus, trein) is op loopafstand van de locatie. Parkeren in de directe omgeving is gratis.

Bij de huur is inbegrepen:

  • Gebruik van materialen (tafels, stoelen, flip-over).
  • Gebruik van water, stroom en licht.
  • Gebruik van Wifi.
  • Gebruik van beamer en scherm.
  • Schoonmaak als de ruimte weer achtergelaten is zoals deze bij aanvang was.

Standaard bij elke zaalhuur verplichte afname van:
koffie en thee per dagdeel € 3,25 per persoon of per dag € 6,50 per persoon (excl. btw).

Bij de huur is extra bij te boeken:

Prijzen van de zaalruimtes:

Bij huur van een of meerdere dagdelen per week voor minimaal vier maanden aaneengesloten, gelden kortingen.

Werkwijze:

Er kan, na overleg over beschikbaarheid, een optie genomen worden op huur van een ruimte bij voorkeur per mail (info@verhuurleslocatienijmegen.nl) of schriftelijk. De activiteit wordt op dat moment als optie in de agenda opgenomen. Indien zich een andere huurder aandient gaan wij met u in overleg. Als de optie definitief wordt gesteld, wordt een huurcontract opgemaakt. De reservering is definitief na ontvangst van het ondertekende huurcontract. Zonder reservering kan er geen aanspraak op de ruimte worden gemaakt.

Optietermijn bij langer lopende activiteiten: Vier weken voor aanvang van de geplande activiteiten dient de reservering ofwel definitief gemaakt ofwel geannuleerd te worden. Dit dient uitsluitend schriftelijk of per e-mail te gebeuren.
Bij reservering van meerdere data tegelijkertijd wordt een huurcontract opgemaakt over de totale periode, met afspraken over betaling/annulering.

Optie termijn bij eenmalige verhuur: Veertien dagen voor aanvang van de geplande activiteit dient de reservering ofwel definitief gemaakt ofwel geannuleerd te worden. Dit dient uitsluitend schriftelijk of per e mail te gebeuren.

Definitieve huur:

  • Het huurbedrag dient bij vooruitbetaling voldaan te worden.
  • Bij huurders van de praktijkruimte die vaste dagdelen huren, wordt de huur maandelijks in rekening gebracht en dient deze bij aanvang van de opvolgende maand betaald te zijn.
  • De huurovereenkomst is definitief indien het verschuldigde bedrag is bijgeschreven op rekening van Ortho Linea B.V.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bij een eenmalige activiteit: Kosteloze annulering van de huurovereenkomst is mogelijk tot 14 dagen voor aanvang van de afgesproken begindatum.
  • Bij langer lopende activiteiten: Wanneer het huurcontract is aangegaan voor een langere periode (meerdere data) geldt een annuleringstermijn van 4 weken voor aanvang.
  • Indien er niet tijdig schriftelijk/per e mail geannuleerd is, is het volledige huurbedrag verschuldigd.
  • In overleg kunnen andere (schriftelijke) afspraken m.b.t. annulering worden gemaakt.
  • In alle situaties waarbij de annulering niet tijdig plaats vindt, is het volledige bedrag dat ten grondslag ligt aan de huuractiviteit verschuldigd.

Opzegtermijn bij langdurig en regelmatig huren:

  • Bij huurperiodes vanaf een half jaar tot een jaar geldt een opzegtermijn van twee maanden.
  • Bij huurperiodes van een jaar geldt een opzegtermijn van drie maanden.

Overig:

Bij aanvang van de huurperiode worden afspraken gemaakt over welke materialen door de huurder gewenst zijn. Van huurders wordt verwacht dat ze de ruimte achter laten zoals ze die aantroffen. De ruimtes worden meerdere keren per week schoongemaakt, maar van de huurders wordt verwacht dat ze de ruimte schoonmaken indien noodzakelijk. Ook kopjes en dergelijke worden door de huurder zelf opgeruimd en in de vaatwasser gezet. Iedere huurder krijgt de huisregels uitgereikt en wordt geacht deze ook aan cliënten en cursisten en dergelijke bekend te maken.

Betalingsvoorwaarden:

De rekening voor ieder verblijf volgt na afloop van de bijeenkomst en wordt verzonden per mail aan de huurder met een betalingstermijn van 14 dagen. Er kan ook een automatische incasso verstrekt zijn.

Bij storneren of niet kunnen betalen wordt de eerste keer € 12,50 in rekening gebracht voor extra te maken administratiekosten. Hierna wordt 7 dagen erna een nieuwe incasso aangeboden, wordt ook deze gestorneerd of lukt het niet om te incasseren, wordt een extra bedrag van € 25,00 in rekening gebracht.

Indien niet tijdig wordt betaald, is de huurder in verzuim zonder dat een ingebrekestelling noodzakelijk is. Vanaf de dag dat de huurder in verzuim is tot aan de dag der algehele voldoening over de nog openstaande bedragen is de huurder een rente aan Verhuurleslocatie-Nijmegen/Ortho Linea verschuldigd op jaarbasis van het geldende toepasselijke wettelijke rentepercentage ex art. 6:119 BW, verhoogd met 3%.

Iedere overschrijding van de betalingstermijn geeft Ortho Linea
de bevoegdheid haar verplichtingen jegens huurder onmiddellijk en zonder voorafgaande schriftelijke kennisgeving op te schorten.

Bij een niet of niet tijdige betaling is de huurder naast het verschuldigde bedrag en de daarop verschenen rente, gehouden tot een volledige vergoeding van zowel de buitengerechtelijke als de gerechtelijke incassokosten, daaronder mede begrepen de kosten voor advocaten, deurwaarders en incassobureaus.

Elke verrekeningsbevoegdheid van de huurder, uit welke hoofde dan ook, wordt uitgesloten. De door de huurder gedane betalingen strekken in de eerste plaats ter afdoening van de verschuldigde rente en kosten en vervolgens van de oudste onbetaalde facturen, zelfs al vermeldt de huurder dat voldoening betrekking heeft op een latere factuur.

De huurder verplicht zich op eerste verzoek van Verhuurleslocatie-Nijmegen/Ortho Linea zekerheid te verschaffen dan wel bestaande zekerheden aan te vullen tot zekerheid van de nakoming van haar betalingsverplichtingen uit de overeenkomst.

Administratiekosten/contract
Administratiekosten/contractkosten zijn € 35,-.
Om de afspraken en data te activeren is het nodig de offerte inclusief bijlage 1 met data en prijzen ondertekend terug te mailen. Prijzen voor lesruimte, arrangementen en opties zijn vrijgesteld van BTW.

Aansprakelijkheid:

Verhuurleslocatie-Nijmegen en Ortho Linea zijn niet aansprakelijk voor ongevallen in en om het gebouw, en schade door diefstal aan materialen van de huurder, cliënt, deelnemer, en in het algemeen. De huurder is aansprakelijk voor schade aan materialen veroorzaakt gedurende de tijd dat de ruimte verhuurd is met en korte overlooptijd. Eventuele kosten zullen op de huurder verhaald worden. Op alle (huur)overeenkomsten met Verhuurleslocatie-Nijmegen en Ortho Linea zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing welke op verzoek toegestuurd worden en op de website te vinden zijn. In alle voorkomende en niet door deze voorwaarden van Verhuurleslocatie-Nijmegen afdekkende gevallen, wordt mede verwezen naar de algemene leveringsvoorwaarde van Ortho Linea.

Omgang met persoonsgegevens:

Voor het omgaan met persoonsgegevens verwijzen wij naar het privacy reglement van Verhuurleslocatie-Nijmegen, dat te vinden is op de website van Verhuurleslocatie-Nijmegen.

Prijzen en tussentijdse wijzigingen onder voorbehoud.

Privacy reglement

a) Om gebruik te kunnen maken van onze diensten is de verwerking van uw persoonsgegevens noodzakelijk. Verhuurleslocatie-Nijmegen respecteert uw privacy en draagt er zorg voor dat uw persoonlijke gegevens altijd vertrouwelijk en in overeenstemming met de toepasselijke privacywetgeving worden behandeld.

b) Bij het doen van een aanvraag voor zaalverhuur via onze website of andere kanalen, worden de door u verstrekte contactgegevens opgeslagen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van de met u gesloten overeenkomst(en), om met u in contact te kunnen treden en te reageren op door u gestelde vragen en om u te informeren over onze producten, diensten en aanbiedingen. De rechtsgrond voor de verwerking is gelegen in de uitvoering van de met u gesloten overeenkomst en het gerechtvaardigd belang van Verhuurleslocatie-Nijmegen. Gegevens worden opgeslagen binnen de wetgeving van de Europese Unie.

c) Wanneer wij u om persoonsgegevens vragen, dan zullen wij per situatie kenbaar maken of de verstrekking van de gegevens noodzakelijk of verplicht is. Uitgangspunt daarbij is steeds dat Verhuurleslocatie-Nijmegen niet meer persoonsgegevens zal verwerken dan noodzakelijk voor de hiervoor beschreven doeleinden.

d) Verhuurleslocatie-Nijmegen verstrekt overigens geen persoonsgegevens aan derde partijen die de gegevens voor eigen doeleinden gaan gebruiken. Dit gebeurt enkel in de gevallen wanneer u uw voorafgaande toestemming heeft gegeven voor de betreffende verstrekking of Verhuurleslocatie-Nijmegen wettelijk verplicht is om gegevens te verstrekken.

e) Verhuurleslocatie-Nijmegen zal passende technische en organisatorische maatregelen (laten) nemen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. In dat kader zijn diverse maatregelen genomen, waaronder beperking van toegang, gebruikersverificatie en wachtwoorden, fysieke en netwerkbeveiliging, encryptie van data, versleutelde communicatie en behandeling van de data als zijnde vertrouwelijk.

f) De persoonsgegevens die u met ons deelt zijn van u. U heeft het recht om deze in te zien, te rectificeren of verwijderen. Mochten er hieromtrent vragen zijn, neem dan graag contact met ons op. De gegevens blijven niet langer bewaard als strikt noodzakelijk. Zo blijven de gegevens voor de financiële administratie niet langer dan 7 jaar bewaard. Indien er, ondanks alle maatregelen en aandacht die besteed wordt aan uw persoonsgegevens, onverhoopt een datalek optreedt, zullen we volgens de regels van de AVG handelen en deze melden. Zijn er vragen neem dan gerust contact met ons op via info@verhuurleslocatie-nijmegen.nl.

_____________________________________________________________________________________________________________

Hieronder treft u een overzicht van de verschillende zaalruimtes aan:

Zaalruimte 1

105 m2

Zaalruimte 1 is een grote rustige zaal geschikt voor een grote groep. Er zijn diverse opstellingen mogelijk, waardoor het geschikt is voor een symposium, een opleiding, maar ook voor vergaderingen, workshops of yogalessen.
Er zijn 4 lichtkoepels, waardoor het met de inval van daglicht een prettige atmosfeer geeft.
Er zijn vele stopcontactpunten in alle wanden aanwezig voor een gemakkelijk gebruik van laptops.
In combinatie met de voorzieningen van de theekeuken met Grohe heetwaterkraan en een koffiekeuken en gebruik van een ruime hal maakt de huur van zaalruimte 1 uw activiteit compleet.

Prijs
  • Huur van zaalruimte 1
    € 380,- per dag
    € 230,- per dagdeel
    (vrijgesteld van btw).

    Standaard bij elke zaalhuur:
    koffie en thee per dagdeel € 3,25 per persoon of per dag € 6,50 per persoon.

    Extra's bij te boeken:
    Microfoon/geluidsversterking.
    Box(en) geluidsversterking computer.
    Laptop.
    Verzorgen hybride activiteit (online gedeelte)
    Catering met lunch of eenvoudig diner zijn in overleg mogelijk.

Tijdperiode
  • 7 dagen per week mogelijk per
    - hele dag
    - dagdeel (ochtend, middag of avond)
    Incidenteel of op regelmatige basis.
    Korting mogelijk bij huur op regelmatige basis.


Zaalruimte 2

91 m2

Zaalruimte 2 is een gezellige, lichte, ruime zaal met ramen aan één gehele lange zijde.
Het is bij uitstek geschikt voor een workshop of vergadering, maar ook voor een lezing of cursus. Er is een beamer en groot projectiescherm aanwezig. Er zijn veel stopcontactpunten in de wanden aanwezig voor een gemakkelijk gebruik van laptops en tablets.
De voorziening van de koffie – en theekeuken in de buurt, maakt uw activiteit mede tot een succes.

Prijs
  • huur van zaalruimte 2
    € 360,- per dag
    € 210,- per dagdeel
    (vrijgesteld van btw).

    Standaard bij elke zaalhuur:
    koffie en thee per dagdeel € 3,25 per persoon of per dag € 6,50 per persoon.

    Extra's bij te boeken:
    Microfoon/geluidsversterking.
    Box(en) geluidsversterking computer.
    Laptop.
    Verzorgen hybride activiteit (online gedeelte) Catering met lunch of eenvoudig diner zijn in overleg mogelijk.

Tijdsperiode
  • 7 dagen per week mogelijk per
    - hele dag
    - dagdeel (ochtend, middag of avond)
    Incidenteel of op regelmatige basis.
    Korting mogelijk bij huur op regelmatige basis.


Kantoor-/ praktijkruimte

12 m2

De kantoor-/ praktijkruimte is een compacte ruimte van 12 m2 met een lichtkoepel. Het is geschikt voor het houden van consulten in een praktijksessie. Daarbij kan van de plezierige ruime wachtruimte gebruik gemaakt worden. De ruimte is tevens geschikt als extra (kantoor)ruimte bij huur van een zaalruimte.

Prijs
  • De huur van de kantoor- / praktijkruimte:
    € 90,- per dag
    € 65,- per dagdeel
    (vrijgesteld van btw).
    Gebruik van de koffie en thee voorzieningen zijn inclusief tot maximaal 4 personen.

     

Tijdsperiode
  • 7 dagen per week mogelijk per
    - hele dag
    - dagdeel (ochtend, middag, avond) Incidenteel of op regelmatige basis.
    Korting bij huur op regelmatige basis.